Er waren eens…

twee madammen…

die elkaar heel lang geleden voor het eerst ontmoette…

en die stellen elkaar nu graag even voor!

Kiala stelt voor: CHRISTALE

 

‘Dames en heren, appelen en peren, klaar om met keramiek te beginnen? Christale zal jullie alle stappen helpen overwinnen. Ze heeft een passie voor klei en staat te popelen om haar ervaringen met jullie te delen. Naast een sprankelende portie enthousiasme blinkt ze ook uit in geduld en precisie. Ze bezorgt je een mooie basis en laat je dan experimenteren tot je eigen creaties. Ook voor een leuke babbel en een lieve glimlach kan je bij haar terecht. Kortom een fantastische creatieve vrouw die er zin in heeft.’

Where I create, there I am true.

Christale stelt voor: KIALA

 

Where there is a woman, there is magic.

Kiala… spontaan, warme mooie uitstraling, kracht, vooruit, alles kan en alles mag, to the point, leeft het leven voluit, aantrekkingskracht, thuis komen, verbindend, behulpzaam,  medelevend, gevend, verzorgend, weet wat ze wil.

En ga zo maar door, deze duizendpoot in creativiteit laat zich niet zomaar samenvatten. Van leder, parels, juwelen, tekenen, schilderen, bloemen, beeldhouwen, … tot bic tekenen, weven, collages maken, assembleren, haken en breien,… Ze kan jullie op veel vlak inspireren en begeleiden.

Benieuwd naar wie wat geeft? Ga kijken bij