ELISABETH

 

In 2017 heb ik de keramiek ontdekt en was meteen verkocht. Na vele workshops, zowel aan de draaischijf als handopbouw, startte ik thuis een klein atelier, atelier teo. Zo kon ik ongeremd en wanneer ik maar wou, mezelf verder verdiepen en bijschaven in dit boeiende en veelzijdige ambacht.

Bij keramiek komen zoveel dingen samen: een technische uitdaging, een creatieve uitlaatklep én het feit dat je een leven lang kan leren. Ook mijn grote liefde voor objecten en architectuur vinden er hun plek.

In de workshops ga ik heel natuurlijk en intuïtief te werk. Ik vind het fijn én spannend om beginners op weg te helpen. Wanneer dit wat moeilijker loopt, ga ik graag met hen op zoek naar het waarom. Een uitdaging maar wanneer het lukt (en dat gebeurt uiteindelijk altijd) is de voldoening extra groot!

Bij gevorderden gaan we de aangeleerde technieken verder verfijnen en concentreren we ons op vormen, seriedraaien, …

Hopelijk zie ik je snel in één van onze workshops!

www.atelierteo.be

KIALA

 

Kiala… spontaan, warme mooie uitstraling, kracht, vooruit, alles kan en alles mag, to the point, leeft het leven voluit, aantrekkingskracht, thuis komen, verbindend, behulpzaam,  medelevend, gevend, verzorgend, weet wat ze wil.

En ga zo maar door, deze duizendpoot in creativiteit laat zich niet zomaar samenvatten. Van leder, parels, juwelen, tekenen, schilderen, bloemen, beeldhouwen, … tot bic tekenen, weven, collages maken, assembleren, haken en breien,… Ze kan jullie op veel vlak inspireren en begeleiden.

Benieuwd naar wie wat geeft? Ga kijken bij