ONS TEAM

Kiala en twee vaste lesgevers keramiek verzorgen de meeste workshops. Daarnaast nodigen we bij regelmaat gastdocenten uit. Het team geniet van ‘collega’s achter de coulissen’ die alles op punt en netjes houden, waaronder Kaat. Odette, de hond van Kiala is er graag bij en kan de mascotte van het atelier genoemd worden!

KIALA

 

Kiala… spontaan, warme mooie uitstraling, kracht, vooruit, alles kan en alles mag, to the point, leeft het leven voluit, aantrekkingskracht, thuis komen, verbindend, behulpzaam,  medelevend, gevend, verzorgend, weet wat ze wil.

En ga zo maar door, deze duizendpoot in creativiteit laat zich niet zomaar samenvatten. Van leder, parels, juwelen, tekenen, schilderen, bloemen, beeldhouwen, … tot bic tekenen, weven, collages maken, assembleren, haken en breien,… Ze kan jullie op veel vlak inspireren en begeleiden.

Benieuwd naar wie wat geeft? Ga kijken bij

KOEN:

Naast lesgeven op de Piva, kan hij ook goed weg met grotere massa’s klei. Vazen, grote kommen en eens een andere structuur opzoeken? Dan is Koen jouw man! Hij laat je de grenzen van de klei ontdekken en geeft je tips die je creatieve brein voeden.

ANTOINETTE:

Entousiast, vrolijk en met veel energie neemt ze je mee in de wereld van de handopbouw. Vormen die hun eigen weg op mogen, zowel functioneel als sculpturaal. Geen enkele vorm is te gek bij de lessen van Antoinette. Het wordt zeker een individueel parcour. Ze helpt je met het bedenken, opbouwen en realiseren.

KAAT:

Een journalist in opleiding die graag de handen uit de mouwen steekt. Ze zorgt samen met Kiala voor een proper atelier waar er steeds voldoende klei ter beschikking staat en de plek als een gezellige tweede thuis aanvoelt. Je kan altijd vragen stellen aan haar, ze antwoordt steeds met de glimlach.

LESGEVERS GEZOCHT:

Ben jij die enthousiaste creatieveling die gek is op keramiek? Heb je lesgevende skills en zin om er in te vliegen? Er staat een volledig atelier keramiek op je te wachten! Alle toestellen zijn van het beste kwaliteit. Bovendien bieden de verschillende ruimtes voldoende plek om te draaien, te drogen en te bakken. Maar er is ook een ruim aanbod om te glazuren, met de hand op te bouwen, klei te recupereren en door de pletwals te draaien. Ook andere lesgevers verwelkomen we met de glimlach. Bied je dus hedendaagse, hippe en vooral leuke workshops aan, neem dan zeker contact met ons op.

Interesse? Neem contact op: info@kommoi.be